уторак, 17. мај 2016.

Zanimljiv kafe u Beogradu! Maska!

Restoran, kafe, mesto dobre zabave i provoda, najbolje kafe i ukusne klope! 


Volim probati zanimljive stvari. Nešto što je drugačije nego ono obično. Drugačije nego ono što nam se masovno plasira i nudi, da ne kažem nameće! Kafe, restoran Maska je upravo to drugačije mesto koje sam posetila prošlog vikenda!

Dođe tako vikend kada se mora presedeti i u Beogradu. Ništa strašno odličan plan se da napraviti za tili čas!

Čula sam da ima neko mesto blizu Hrama, čudno je skroz. Istočnjački fazon sa kopljima, maskama, plus stari nameštaj naših baka i deka, papagaji, divna bašta sa dosta zelenila, daju ovom mestu neopisivu draž!

Kažu da je postojao nekada davno u drugoj kući kafe restoran Maska, ali sada je to premešteno u jednu velelepnu vilu u istom kraju.

Restoran je u donjem delu, tačnije u podrumu a na prvom nivou je kafe. Ima i galeriju sa koje se gleda na šank.

Ovde ništa nije identično. Nije obično. I samim tim nikako ne može biti dosadno! Pored ovog istočnjačkog, mada neki bi pre rekli Indijana Džouns fazona, jela u restoranu su ipak uglavnom domaća. Ali i pored tih domaćih u ponudi ima dosta jela sa nekih drugih krajeva sveta!

Cene i u restoranu i u kafeu su zaista korektne. Uopšte nisu preskupe.

Svaki detalj u tom restoranu je priča za sebe. Lampe, kavezi za ptice, stolice, komode. Svaki detalj ima svoje mesto. Ako vam se i svidi nešto od toga, može vrlo lako postati vaše, jer je većina stvari izloženih tamo na prodaju.

Maskota Maske je stari trabant koji je parkiran na samom ulasku u vilu, prekriven travom, cvećem i komadima nameštaja.


O da, Maska je ujedno i bar i noćni klub gde nastupaju bendovi, i održavaju svirke do ranih jutarnjih sati. 

Ovaj tekst je čisto da se podeli sa svima vama još jedna poslastica u Beogradu. Pa ako koji vikend ostanete kod kuće, skoknite do Maske na kafu, klopu... ili u večernjim satima slušajte neki od bendova uz omiljena pića~















Нема коментара:

Постави коментар